lørdag 23. januar 2010

Bell 3 mnd.:)

 "Det er trygt og godt å ligge med mammas sko :)"

Ja tiden går så fort og i går ble bell 3 mnd.
Vi var i bursdag selskap i går og Bell fikk vere med men siden det var to barn der som var redd for hund måtte Bell stenges inne i buret noe vi ikke har gjort før men det gjrkk kjempe fint, ho pep bare littegrand i starten så la ho seg til for å sove. Snille snille jenta mi :)
Bell er begynt å bli glad i å være ute i snøen sammen med dei andre hundane, ho sniker seg inn på Gizmo og hopper på han. Ho raser rundt i snøen og hopper som en liten kanin om det bllir lit løssnø :) Gizmo og Bell er blit mer og mer venner, Gizmo er til og med begynt å oppdra henne. Under lek biter aldri Gizmo Bell han bare holder munnen åpen for å få ho til å leke og om Bell biter for har så Gizmo får vondt piper Gizmo og biter forsigtig over snuten til Bell og holder litt over den for å si til Bell at nå var ho litt for hadhent. Det er nestetn litt rørende å se hvor forsigti han er med ho.
Zippo må vi passe lit på så han ikke blir for voltsom og vil lar ikke Zippo leke med henne for han kan skade henne da ho er så liten. Heldig vis er Zippo veldig snill og hører på oss så han går helt fint sammen med Bell.
Vi trener også på å bruke klipperen på snuten til Bell, startet med bare et kort klipp på snutetn første dagen så har eg øket forsigti lengden eg klipper og ho får mye skryt og godis. Det blir altid en liten kamp i starten men så roer ho seg og lar meg klippe litt på snuten og kinna også slutter eg før ho blir urolig igjenn, håper at eg på denne måten kan få ho til å synes det er helt greit å bli klippet. Nå må vi snart ta et båd også prøve å føne og børst de blir spennende å se hvordan ho tar det.

1 kommentar:

  1. Hej!
    Är matte till Bells bror Teddy. Hittade till din blogg idag. Jätte trevligt att titta på de söta bilderna av Bell. Hon är jätte gullig! Härlig färg! Roligt att läsa om vad ni gör tillsammans. Jag älskar också djur. Har haft flera olika smådjur.
    Med vänliga hälsningar Malou o Teddy (i Stockholm)

    SvarSlett