tirsdag 19. januar 2010Dagene går så fort og Bell har vært her i godt over en uke. Tørr treningen går greit men det hender noen uhell inn i mellom litt fordi eg må ta meg av sønnen vår Lucas og da ikke altid ser at ho må ut..
Nå kan ho sitt og eg er så smått begynt å trene dekk, det er så gøy for ho lærer så fort :)  VI trener også litt på børsting og har prøvd å klippe litt poter med klipper, det var ikke så lett men med trening så får vi det vel til etter vært. Bell synes det er litt skumelt å stå på borde når eg børster henne så ho får mye kos og godis så håper eg ho blir tryggere på på bordet snart.
Nå er ikke Gizmo så overlegen lenger og leker med Bell, dei raser rundt her og har det veldig gøy. I dag lå dei også sammen i senga til Gizmo :)


Bell er lit vankelig i matfatet og nå har vi gåt tom for frossen mat som ho fikk med seg fra oppdretter så vi må prøve å finne noe ho liker så ho får i seg noe mat, ho er borte å stjeler mat hos Gizmo så eg håper det skall hjelpe på matlysten å bytte tørrfor noe vi uansett må gjøre da det foret ho fikk hos oppdretter ikke blir solgt i norge..
Nå ligger Bell i soffan sammen med meg å koser seg, god jenta mi :)

1 kommentar: